Afterski 2.påskedag/ Nå livnar det i lundar/vårtegn

Ja da var vi kommet til siste dag i afterskibloggingen inne hos Petunia. Tusen takk til deg for at du lagde denne herlige påskeafterskien for oss! Gjentar det gjerne neste år:):)

Dagens tema er "Nu livnar det i lundar/våtegn" Og denne påska har en virkelig kjent at våren har kommet krypende her i Trondheim. Det har ikke vært like mye sol alle dagene, men snøen har forsvunnet jevnt og trutt, og "småskoene" har kunnet tas frem. Husker da vi var barn for en herlig følelse det var å kunne pakke vekk vinterskoene å få lov  ut og hoppe strikk/tau/paradis eller springe rundt å kose seg i lette sko:)
Så idag har vinterskoene blitt pakket inn i boden og der blir de forhåpentligvis fram til neste vinter.

Det spirer og gror rundt omkring, og disse små bladene strakk seg godt opp mot sollyset i solveggen i bedet hjemme idag:)

(Bilde sett ovenfra,,,,)

Desverre hadde jeg ikke med meg kamera da vi var ute og satte lys på gravene før påske, men der blomstret det flere snøklokker, for meg et skikkelig vårtegn:)

Gizmo lå ute og koste seg i sola han og.


Vi har vært en tur inne på Stjørdal idag og besøkt mormor på snart 92, og vi fikk en herlig stund, der satt vi med åpne verandadør og Gizmo kunne gå ut og inn. Det er virkelig vårfølelese når døra kan stå oppe i timesvis og det er bare deilig:) Det er et sikkert vårtegn spør du meg!

Og så må jeg bare ta med den lille gule herligheten som vi fant på en av turene våre tidligere i påska, med den vil jeg takke for følget gjennom afterskibloggingen, kjenn på den herlige følelsen av våren som kommer med brask og bram nå:) Nyt dagene og livet!


På gjensyn! Og takk for at du tok turen innom meg:)

4 kommentarer

karna

05.apr.2010 kl.21:04

Et kjempekoselig "Nå livnar det i lundar"innlegg hos deg. Husker veldig godt følselsen som unge og ha lågsko etter påske. Ja, jeg brukte hvite joggesko i dag jeg og tenkte på det. Takk for følge, og håpes vi høres igjen. Klem

Petunia

05.apr.2010 kl.22:02

Det besteste beste av alle vårtegn, må jo være at solen begynner å varme igjen og da er det godt for både to og firbente å nyte den!

Tusen takk for koselig bloggfølge:) Du skal ikke se bort i fra at jeg gjentar det neste år:)

Björg Nina

05.apr.2010 kl.22:35

Heisann!

Jeg så etter hestehoven i dag, men fikk ikke øye på noen. Men det var for blåveisen jeg var ute med kameraet, og dem fikk jeg "skutt".

Bildene dine gir nydelige vårfornemmelser!

Ha ei flott uke...

Siv Svanem

06.apr.2010 kl.14:27

Er ikke våren herlig...Her har vi ikke funnet hestehov enda.

Skriv en ny kommentar

hits