After Ski langfredag


Da er det atter klart for afterski inne hos Petunia, og emnet vi har fått idag er "Gult er kult". Idag har jeg tatt med meg fotoapparatet ut for å finne noe kult å fotografere.

Det første jeg fant som jeg syns passer er denne ENORME løvetannen som står i rundkjøringa ved City Syd.


Jeg hadde håpet da vi gikk ut at kanskje skulle jeg få øye på den første hestehoven i veikanten. Holdt nesten på å gi opp da denne lille karen stod ensom og alene i veikanten. Nå kjenner jeg virkelig at vårfølelsen kommer snikende:)


Det siste motivet fant jeg i et butikkvindu på Heimdal da vi var nesten hjemme igjen etter langturen vår idag, måtte bare ta bilde av den herlige høna her:)


Ha en fortsatt fin langfredagskveld, så sees vi imorgen til en ny afterski, og da er temaet "Kriminelt god(t)". Takk for at du tittet innom:)

7 kommentarer

Randi

02.apr.2010 kl.21:28

Det var noe veldig kjent med den løvetanna, du! Jeg lette også etter leirfivel i dag, men fant ingen. Godt å se at de finnes her i byen likevel, da!

Petunia

02.apr.2010 kl.21:50

Herlige alle bilene du viser:) Den store løvetannen var stilig og noen må jo være den første også - som den lille hestehoven. Jeg har enda ikke funnet noen og jer har virkelig leitet.

Den hønen i butikkvinduet var bare så knall:D

Elisabeth Augusta

02.apr.2010 kl.21:57

Snakk om kontraster i blomsterverdenen, du! Jeg tror jeg foretrekker den lille gule tusten framfor monsterløvetanna, selv om den var überkul.

Sommertid

02.apr.2010 kl.22:16

Den hanan syns jeg var råtøff !

Gunsside

02.apr.2010 kl.22:46

Kul løvetann ( tenk bare å finne på å lage den da ! ) - og endelig begynner det å titte frem litt gult her og der. Fortsatt god påske ;)

SisselS

02.apr.2010 kl.22:49

Gleder meg virkelig til at hestehoven dukker opp i veikanten her jeg også, for da er det vår. Se for deg små barnehender som kommer inn med neven full av hestehov:)

ussamor

02.apr.2010 kl.22:54

Det var ein kul løvetann. Eg gler meg veldig til løvetannen kjem for fullt, syns det er nydelege blomar!

Skriv en ny kommentar

hits