Alonger 2010

Og jeg som trodde jeg skulle greie å holde meg unna alonger i år... Men akk den gang ei.
så her kommer en liten oversikt over de jeg har meldt meg på.Her skal vi under OL strikke et prosjekt, som vi skal bi ferdig med i løpet av de ukene dette pågår. Det skal være et nytt prosjekt og ikke noe påbegynnt fra førprosjekt.
Jeg er ikke helt sikker på hva jeg skal lage enda, men det er vel snart på tide å bestemme seg.. jeg sysler litt med tanken på enten et Isbehlsjal eller vanter i Wollmeisegarn. Vi får se om fruen greier å betemme seg for hva som skal på pinnene i den perioden.Jeg har meldt meg på vennskapsteppe 2010, her skal vi strikke 4 lapper a 20x20 cm hver mnd og sende til to andre som er med på dette og. Dette skal vi i første omgang gjøre ut juni, men jeg håper dette vil fortsette ut året. det blir spennende å se det ferdige resultatet av alle lappene som kommer ramlende ned i postkassa mi utover året:)

Jeg har ønsket tovbart ullgarn (skal ikke tove det), fargene offwhite, brun, beige og natur/krem. Strikket på pinner 3-4. Har allerede mottatt 4 lapper for januar og 2 for februar, skal blogge de i ett eget innlegg.

Ufoalongen 2010
Her har jeg meldt meg på med et håp om å få ferdig en del av de ufoene jeg har hatt liggende, noen over flere år. landet på ca 40 stk, noen store og noen små. Skal prøve å få ferdig kanskje 2 pr mnd, så når 2010 er over håper jeg at den haugen har minket med 24+++++

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits