Award

Jeg har igjen vært så heldig å få en award:) Denne gangen fra min gode venninne Mammamiia. En fantastisk dame som jeg fant igjen (eller hun fant meg igjen:):)) etter 27 år! Det var nesten som vi hadde møtt hverandre senest dagen før da vi møttes igjen. Håper på MANGE slike hyggelige treff også i 2010 som vi hadde i 2009! Jeg og min kjære koser oss masse sammen med dere.
Tusne takk for denne flotte awaden!


Jeg blir helt rørt når jeg får slike awarder og lover at jeg skal bli enda flinkere i 2009 til å blogge!! Det er så koselig at det er noen der ute som følger med og setter pris på oppdateringene:)

Jeg har lyst til å gi denne videre til noen fantastiske bloggere

Ragnhild  og Ninne er to fantastiske damer som jeg traff for første gang da vi arrangerte "Strikk i Ørska" på Ørskogfjellet i september. Bloggene deres er to som jeg ofte må ta meg en tur innom. Det som er spennende med dem er at de også blogger på fransk. Gleder meg til vi sees neste gang:)

Ronille min fantastisk herlige og gode venninne som gir meg masse inspirasjon og glede. Et venneskap jeg setter utrolig stor pris på! Håper vi får like mange muligheter til å treffes i 2010 og!

Marihøna en dame jeg traff for første gang i Tananger ifjor på strikketreff, og som også var med på treffet vårt "Strikk i Ørska", en dame jeg håper på å treffe mange ganger framover.

Maria en utrolig koselig dame jeg ble kjent med i høst på strikkekafe, i tillegg bor hun bare "et steinkast" bortenfor meg:)

4 kommentarer

Ninne

01.jan.2010 kl.16:05

Ååå tusen takk, Kristina!!!

Det har vært kjempekoselig å bli kjent med deg!

Ønsker deg et kjempegodt nytt år, og gleder meg til vi sees igjen!

Klems :)

Marihøna

01.jan.2010 kl.16:52

Godt nytt år til deg og dine Kristina og tusen, tusen takk for koselig award!

Jeg ser frem til et nytt produktivt år og gleder meg til å treffe igjen deg og mange andre på årets strikketreff!

Klem

Ragnhild

02.jan.2010 kl.22:36

Tuuusen takk for at du tenker på meg!!! Det var kjempekos å bli kjent med deg på Strikk i ørska, og vi ses i hvert fall der i år! Jobber meg sakte, men sikkert nedover i garnhaugen, og skal nok snaaaart i gang med sjalet.... tar det nok med i kofferten når jeg drar til Sør-Frankrike sånn at jeg har noe å pusle med på kveldstid ;D. Klem

Maria

13.jan.2010 kl.00:53

Heisan Trollmor.

Tusen takk for at jeg ble en av de heldige.Det setter jeg stor pris på. Har ikke hatt ork til å gjøre stort, så dette har jeg sett,men "glemt" flere ganger alerede. Nå skal jeg ta den med meg inn på den nye siden min. Stikk gjerne innom å se.

Skriv en ny kommentar

hits