Award

Jeg har vært så heldig å få en award fra AnitaK, en fantastisk dame som jeg ble kjent med da jeg bodde i Molde like før jeg flyttet tilbake til Trondheim. En dame som har en kjempeflott blogg, med mye flott hun tryller fram og en fantastisk humor!
Tusen takk AnitaK!!
award

Denne skal jeg gi videre til 5 andre fantastiske blogger, egentlig så fortjener dere alle jeg kjenner en slik!

Jeg har da lyst til å gi den videre til:

Ragnhild  og Ninne to fantastisk flotte damer som jeg ble kjent med da vi hadde strikketreffet vårt på Ørskogfjellet "Strikk i Ørska

Vibbedille ei herlig dame med en utrolig herlig og inspirerende blogg. Et oppkomme av ideer og med et humør som bare er beundringsverdig!

Syglad ei kjempedame som tryller med symaskinen

AnneM ei dame som lager noen fantastiske kort (og utrolig mye annet fint og:;)) Og som jeg er så heldig at bor så nærme at jeg kan treffe henne ofte:)

5 kommentarer

syglad

02.des.2009 kl.13:08

Tusen takk for koslige ord vennen min...

Her har det også kommet masse flott siden sist jeg var innom deg..

Lurer på om jeg skal flytte til Trondheim jeg, det ser så utroligt kosligt ut med denne syforeningen...

Masse klemmer til deg :-)

Marihøna

02.des.2009 kl.13:59

Gratulerer med awarden. Den er vel fortjent!

Kos deg masse med kalender og juleforberedelser i adventstiden!

Klem

Vibbedille

02.des.2009 kl.15:56

TUSEN takk takk! Såå koselig da!! Skal bloggen den i dagens innlegg!Ja, NÅ er det JUL og eg koooser me eg vettu!! Idag er det STEINKALDT!!! Skikkelig sofavær!!

HO HO HO

Kos deg og ha en herlig dag/kveld

Klem Vibbedille ;))

Ragnhild

02.des.2009 kl.17:18

Har vært innom deg titt og tett uten at det har skjedd noe, men så PLUTSELIIIIG var bloggen full av herlige innlegg. Den lille hjerteknuseren med strikkaplagg fra topp til tå var jo bare til å spise opp! Skjønner godt at tantehjertet smelter :D. Og for en nydelig liten kjole med hjerter! Har akkurat kommet hjem fra barnebarna; har passet lillesnuppa i hele dag. KOS!

Velfortjent award til deg - og tusen takk for at du velger å sende den videre til meg!!!

(det fantastiske sjalet må jeg nok vente med å begynne på til etter jul selv om jeg klør i fingrene!... det er mye som skal ut av nålene før julaften ;D)

Klem

Ninne

09.des.2009 kl.21:40

Så kjempekoselig du skriver, og tusen takk for at du tenkte på meg med awarden!! Ha en herlig førjulstid, Trollmor!! Klems :)

Skriv en ny kommentar

hits