Julegavelkalenderbytte 2009

I år som ifjor har jeg blitt med på julegavekalenderbytte inne på Hobbyboden. Jeg har vært så heldig å få Tika som min kalendervenn, og idag var jeg på posten og hentet en STOR eske med 24 spennende gaver pakket inn i et koselig nissepapir.
Bare se her hva jeg skal kose meg med helt fram til julaften:) Tusen, tusen takk Tika!
img4003

Idag var det 1.desember allerede og den første pakken ble åpnet.
Her lå det er flott kalenderlys, og en koselig historie om hvorfor det akkurat ble et lys idag. Tusen takk for at du delte det glimtet av tradisjonen din med meg!
img4004

2.desember
Da har hemmeligheten inni pakken for dagen idag kommet fram.
Der var det en aldeles nydelig håndlagd fugl, med den var det et flaxlodd (nesten gevinst:)) og litt  om Trastad Gård/Nord-Norges Åndssvakehjem , som var en av landets største sentralinstitusjoner.

For meg som vokste opp på Fauske, var dette et navn som dukket opp iblant, men desverre ofte med et negativt fortegn. Derfor var det utrolig flott å få høre hvordan det var der idag og om alle de kunstneriske evnene til de psykisk utviklingshemmede som bor i området nå:)  Tika forteller at det idag finnes en egen butikk i Harstad som heter Trastad samllinger og hvor det selges kunst laget av psykisk utviklingshemmede. Hun forteller også at kjelleretasjen i hovedsak består av lys fra eget støperi. En ting er i allefall sikkert, at går turen min innom Harstad så er dette definitivt et sted som skal besøkes!

img4016


Jeg syns denne var utrolig flott!! Den ser brun ut ved første øyekast, men den har faktisk en del blått i seg og:)
img4018
Igjen takk for en gave midt i blinken:)

3.desember
Spenningen er like stor hver morgen når jeg kan åpne pakken i julegavekalenderen:) Idag var det 2 flotte røde honninglys og nok et koselig brev:) Jeg storkoser meg med disse små historiene, tusen, tusen takk Tika!
Det er nesten så ikke timene kan gå fort nok til neste dag og til at jeg kan åpne neste pakke:) Den blir funnet fram og lagt på nattbordet før jeg legger meg slik at den ligger klar på morgenen. (Noen som sa jeg er som en unge;)? Noen ganger tror jeg at jeg er værre når det gjelder slike ting:)) Kjæresten min ler av meg og rister lettere oppgitt på hodet:) Tror han koser seg litt og, for han ser jeg koser meg masse med slike ting:)

img4019

Ha en flott 3.desember til dere alle sammen:) Vi sees imorgen:)

5 kommentarer

marit

02.des.2009 kl.08:55

...åååå så fantastisk nydelig liten kjole...hvor fant du oppskrift???

AnitaK

02.des.2009 kl.09:21

Kjekt å se at du blogger. Masse fint som alltid, jeg er så imponert over den sokkeboken jeg. Må bare få unna litt annet først, så skal jeg også bruke min bok:) Håper du får en super førjulstid!! Klemmer i fleng

sol

02.des.2009 kl.13:18

Så flotte gaver du har i kalenderen din. Skjønner at Trastad er et sted å stikke innom hvis det blir Harstad-tur i sommer.

amylin

02.des.2009 kl.14:03

Så kule julekalender du har fått! Ha en fin adventstid.

brit

03.des.2009 kl.07:17

Innom å ønsker deg en god førjulstid og håper julegavekalenderen vil bringe mange glade dager framover. Vakkert med alle de historiene du får i tilegg:)

Skriv en ny kommentar

hits