Julesymysterie hos 9na:)

Jeg har meldt meg på Julesymysteriet hos 9na, hun har lagt ut ledetråder til oss i flere dager, jeg henger litt etter både pga koselig besøk av en av mine brødre og minstejenta hans:) Og dagen idag har gått med til hundeutstilling. Var egentlig ikke meningen jeg skulle stille Gizmo idag, men da vi kom dit ble fristelsen for stor:) Skal legge inn resultatet på hjemmesida hans senere:)

Men her kommer iallefall min oppdatering på julesymysteriet. Vi skulle velge oss stoffer med julepreg og motiver til 2 stitchery. Jeg har valgt et par perler fra mitt lager, siden det var litt lite julestoffer på lageret mitt. Stitcheryene hadde jeg faktisk ferdig stemplet opp på stoff, så det var bare å sette igang:) Jeg har brukt Lene's silketråd å brodere med.

Her er noen bilder av mitt julemysterieprosjekt så langt, følg med det kommer mere:)

Her har dere det ene stitcheryet, stoffene og tråden jeg skal bruke.
img3832


Her er det andre motivet, stoffene og tråden:)
img3830

Her er stitcheryene ferdig stitchet, men ikke skilt enda.

img3837

Så nå er det bare å brette opp ermene, finne fram strykejern, symaskin og skjæreutstyr og ta fatt på del 4 av mysteriet, så innen siste ledetråd imorgen håper jeg å være ajour så at jeg og kan presentere det ferdige produktet ved fristens utløp:) Så dere får følge med så kommer det plutselig en oppdatering igjen:)

Ha en vakker lørdagskveld alle sammen, legg gjerne igjen en kommentar så stikker jeg på besøk til deg!

2 kommentarer

Elisabetg Grendahl

10.okt.2009 kl.22:16

Hei Kristina.

Artig å være med på sy-mysteriet ja. Kjekt å se deg her.Alt bra her i Molde, du var savnet i "kirke " på onsdag. Det var noen som manglet strikkegarn. Vi høres.

Elisabeth

syglad

11.okt.2009 kl.15:43

Ja dette var morro, jeg skal lage bilde av mine to.. Synes de ble så fine at jeg ikke klarer og bruke dem til grytlapper :-))

Ønsker deg en nydelig og hobbyglad søndag.. Klem

Skriv en ny kommentar

hits