Vårt første valpeshow!

Ja da er vi tilbake i stua igjen etter mange timer i Træffhuset i Molde. Klokka ringte i otta.. (Halv 7 på en søndag..) og det var bare å ta fatt på dagen. Så på tur ut til bilen, hvor er nøklene....? det var fram med reservenøklene til bilen, og nesten klar til å vekke husverten for å få de til å låse for meg..
Etter noen febrilske minutter, og like mye leting, dukket de opp i jakkelomma mi. Til alt overmål i den jeg hadde på meg.. Men i den andre lomma som de IKKE pleier å ligge i. Ja, ja blodtrykket gikk litt ned igjen og isen kune skrapes, før vi satte nesen dit vi skulle.

Fikk nr og kjøpt program og rigget oss til. Det var 50 valper påmeldt i de forskjellige klassene. Litt nervøse var vi begge, men tenkte at dette er jo bare GØY! (tok litt tid å overbevise oss selv:)) 

Så endelig var det vår tur. I rasen vår var det og ei lite tispe, hun var 4 mnd idag og Gizmo er 5 idag. Det gikk ikke helt etter oppskriften på vår aller, aller første runde i ringen, men når vi ventet på å komme inn neste runde så fikk vi god hjelp og nye mer spennende godbiter av Linda. Da ble det litt andre boller, så runde 2 sammen med tispa gikk mye bedre.

Resultatet ble at Gizmo ble BIM (Best i Motsatt kjønn) da de stilte mot hverandre. Candy ble best i rasen og fikk prøve seg senere idag igjen. Gratulerer Candy:)

Her har dere noen bilder fra dagen idag.

(Noen av bildene er desverre litt mørke..)
img2369

img2372

img2373

img2374img2377

Så sliten blir en av å være på show:)
img2378

8 kommentarer

Ronille

01.feb.2009 kl.16:04

Stili. Men mor har litt røde kinn ser eg, vart du sliten? Og lisje søtnosen som har fått 2 sløyfer, jubler og gratulerer :)

Bestemor

01.feb.2009 kl.16:57

Gratulere med BIM. Bra gjort. Hvalpeshow er skikkelig artig, jeg drev med utstilling selv for en del år siden. Lykke til videre med hunden.

Lunamon

01.feb.2009 kl.17:01

gratulerer så masse med flott resultat i ringen idag.
gubben min gikk med 3 stk idag, hoffen, boss, fikk blått, Luna, leonberger ble 2.btk med ck og vår 9 mnd gamle leonberger var halt pga vokse smerter, så det ble ikke noe på henne..

nok ei utstillingshelg er over og nye venter.

kose dokker i molde. en av våre hoffer skal flytte dit i juni og min luna skal ha valper der oppe i sommer. dvs hun må joparres først da, så får vi se. om hun blir drektig skal de fødes i august i elnesvågen.. blir lang tid uten henne her. sukk..

ha en flott søndag videre.

Karipia

01.feb.2009 kl.21:33

Grattis med deres første utstilling. Det kommer til å gå bedre etterhvert både for hund og eier. Det vet jeg alt om. Det ligger foresten en award til deg i bloggen min. Nå er det ikke så mange dagene til vi treffes vennen. Klem

Evamor

04.feb.2009 kl.15:09

Åh,æ bli bare stolt av å sjå på bildan. Sååå fin han e!Tenk dæ når han kjæm i tenåran....og all tispene vil kom på besøk. Du store tid!!!! Da bli d travelt t ho mor.

19.feb.2009 kl.23:03

Hei er HV din denne mnd på HB, pakken sendes i morgen, så vet du det!!! klemsssss

Mammamiia

23.feb.2009 kl.08:31

Så flott Gizmo er! Fliiiiinke begge to :) Klem!

Og... det ligger en liten utfordring til deg i bloggen min ;)

Unni

23.feb.2009 kl.20:28

Hei!
Det ser veldig morosmt ut å gå på¨utstilling!
Sliten til slutt ja :o)

Skriv en ny kommentar

hits