Diverse smakebiter:)

Her kan du se litt av hva jeg har brukt noen av dagene mine til i det siste. Jeg har mange prosjekter på pinnene og under symaskinfoten så etterhvert vil de nok dukke opp her og:) Bare følg med.

Jeg hadde lenge ønsket meg takke, satte den på ønskelista til jul, men i år kom julenissen tidlig. Da jeg kom ned på rommet der hvor jeg har butikken min, Garntrollet lå denne i esken og ventet på meg. Det tok noen sekunder før jeg registrerte hva som lå der, mens mannen stod godt tilbakelent ved kjøkkenbenken og ventet på reaksjon. Og den kom skal jeg love dere:) Det fulgte ett kriterie med denne, og det var at det skulle produseres hjemmelagd flatbrød. Så nå er det bare å brette opp ermene og lære seg det. Kanskje blir det lefser til jul og?

Her er første test:)
img1946

Svelene smakte nydelig:) ( jeg greide jo å utløse røykvarsleren da jeg skulle brenne av takka:))

Jeg er med i quiltelaget i Fræna, der er jeg med på noe som heter ønskeblokken. Vi er 14 stk som meldte oss på dette. Det går ut på at vi har levert inn mønster på hva hvilken blokk vi kunne tenkt oss, vi får utlevert 2 forskjellige blokker hver mnd, og de skal være ferdig sydd til neste møte. Så 2 av oss får sine blokker da. Dette er de to første blokkene, her har jeg sydd 2 stk av stjernene. ( nr 2 i første og andre rad fra venstre) Kjempemoro å være med. Denne saken tar ca 7 mnd, så har vi alle 28 blokker som vi skal sette sammen til evt et teppe.
img1935

Den andre blokken vi skulle sy var med papirsøm, første gang jeg gjorde det, utrolig gøy!
Her er resultatet:
img1936
Hun som fikk disse, tenker å sy blokker å legge imellom, derfor har vi plassert de litt fra hverandre enkelte steder for å få llitt tanke om hvordan de er. Den rosa nede uten hjul, og den nederst til høyre var mine bidrag. (hjulene kom på i løpet av kvelden da)

Denne mnd har vi fått i oppdrag å sy to blokker i log cabin i offwhite, beige og bruntoner, og to blokker i crazy quilt, her går det i svart/grått/rødt) Begge kan syes med papirsøm:)

Har og lagd noen maskemarkører, egentlig en del flere enn disse, men har ikke tatt så masse bilder denne gangen. Så derfor en liten smakebit bare (bilde ble litt dårlig..)
img1944

img1941

Sist men ikke minst må jeg bare vise fram min siste ervervelse. En overlockmaskin:):)
Den kommer fra Elna, Bodø. Denne gleder jeg meg til å komme igang å bruke.
img1973

Én kommentar

Ronille

05.nov.2008 kl.14:14

Sååå masse koselig du har Blogga, å fyttikatta så flink du er blitt med applikeringa. Kalenderen din er sååå fin. Gratulerer med Overlocken, gler meg til å sjå kva du tryller fram på denne :)
Stor klem :)

Skriv en ny kommentar

hits