NYHETER HOS GARNTROLLET

Da har Garntrollet fått inn flere nyheter. Du finner noe inne på www.garntrollet.no , under nettbutikken. Men vi holder på å oppdatere butikken og sidene med nyhetene, så det er ikke sikkert riktig alt er på plass når du tittet innom. Da må du bare komme tilbake:) hvis vi ikke har riktig de fargene du kan tenke deg inne, bestiller vi de opp og har de på lager i løpet av noen dager.

Vi har fått inn garn og mønster til VM genseren 2009 Noen farger Falk og Baby ull er allerede på plass, kommer mer i løpet av noen dager.
img1385

Noen farger Lerke er kommet inn, mønster på denne tunikaen er på plass
img1391

Et par farger Daletta til VM genseren er på tur inn.

Flere farger av Luxor bomullsgarn fra Hillesvåg er på plass.
Silkegarn fra Maud

Har blitt forhandler for Karen Noe
I løpet av et par dager er det en forsendelse fra Karen Noe i Danmark her
Har tatt inn noen garnpakker til sjal (Super Karla 2 stk, Zig Zag 2 stk, Dominosjal 1 stk, Trekantet sjal 2 stk, Liljekonvalsjalet 1 stk, Langelinie 2 stk)
Harlekin top 1 stk
Skovnissen 1 stk


I tillegg kommer det garnvinner og nøsteapparater

Jeg har og fått en ny samarbeidspartner i Eva Hatlem Adolfsen en utrolig dyktig designer. Her kommer det masse spennende utover. Har bla fått rettighetene til hennes flotte tepper.

2 kommentarer

mimouna

22.jul.2008 kl.17:52

Så flotte ting du lager, den tunikaen var virkelig nydelig.

Ronille

25.jul.2008 kl.08:55

Hei. Her kommer ei lita helgahelsing. Sola skinner på sunnmøre, og vi skal på badestranda i dag. Var der i går også, og eg bada 3!ganger :) Masse flott du har fått produsert :)

Skriv en ny kommentar

hits