Hva som befinner seg på noen pinner nå

Her er litt av det jeg har på pinnene for tiden. I tillegg til CoP, Fisketeppe, maisokker o.l.

Helenelua, denne skal til Irenesol, hun har startet en along med strikke/hekle eller sy luer som skal leveres på Kreftsenteret på Ullevål sykehus i forbindelse med Rosa sløyfeaksjonen i oktober.
Jeg strikker den i fargene hvit, eplegrønn og mørk grønn i Hifa Superwash på pinner nr 3.5, dette garnet finner du hos Garntrollet sin nettbutikk
img1017Det neste er tunikaen min, den som jeg måtte rekke opp etter å ha strikket med 100 masker for mye i 46 cm!! Ja det går an:) Ta en titt inn hos Karipia så ser dere hvordan den så ut før den ble nøster igjen.
img1018

Så er det et hentesett i Hifa Superwash. Dette er et nydelig sett hvor hvert av symbolene har en mening. Du kan få kjøpt det hos Garntrollet, fargene kan du velge selv.
img1019

Så har jeg et Crazy Check skjerf på pinnene, det strikker jeg i Evilla kunstgarn, 6/2, du trenger ca 200 g. Sjekk nettbutikken til Garntrollet for farger.
img1020


Jeg har også et superenkelt sjal på pinnene. Det strikker jeg på pinner nr 8, bruker Evilla plategarn og Opal Uni. Titt innom nettbutikken til Garntrollet og se hvilke farger vi har:)
img1021

Og så har jeg et Karius skjerf på pinnene, det strikker jeg i Austermann Step. Du trenger 100 g, ett nøste.Du finner også dette  garnet hos Garntrollet sin nettbutikk
img1022

2 kommentarer

Karipia

20.mai.2008 kl.18:05

Her var det mange prosjekt ja. Lykke til med alle de flotte prosjektene.

vibbedille

20.mai.2008 kl.22:30

ÅÅÅÅ det sjerfet i evilla har virtuella og strikket og det er kanoooonflott!!!! dette så eg ikkje tidligere idag! Det babystrikket ditt var kjempesøtt, begynner jo å bli litt roooosa av meg eg og! Geeelt herlig!!!
Klem Vibbedille

Skriv en ny kommentar

hits