Litt av hvert:)


Ja da var det noen dager siden siste oppdatering, på tide med en ny nå:) Her fyker dagene avgårde, en vet ikke ordet av det før sommeren er her for fullt. Vi har nå trodd det noen dager nå da, med et fantastisk vær. Men igår var perioden over for denne gang ser det ut som. Idag har det vært fin sol, men du verden så kaldt.. Brrrr..

Siden sist har det skjedd litt av hvert.

Jeg tok med meg to av jentene og dro til Kristiansund den 2.mai, der møtte vi Karipia, vi hadde en kjempekoselig dag. Spiste lunsj, shoppet og koste oss:) Hun hadde kjøpt med MASSE perler og tilbehør for meg fra Panduro i Trondheim. Tusen takk Kari

Her er Kari:)
img0984

Her er jentene med på tur:

img0985

Dette er noe av det Kari hadde med til meg
img1002

Alt dette skal bli maskemarkørere tenkte jeg:) Her er det bare å brette opp ermene å sette igang:)


Jeg har hatt bursdag, og da fikk jeg så masse fint!
Denne jakken fikk jeg fra mann og barn, buksa fra mannen og skjerfet fra Karipia
img0168

(Her ser dere for et fantastisk vær vi hadde pinseaften, full klaff da vi innviet terrassen med grillfest. (bare 5-6 år siden den var ferdig...))

Denne fikk jeg hos Barbro
img0999

img1001

Aldeles midt i blinken med en slik strikketøymappe:)
Jeg fikk en nydelig duk, duftelys, en krukke med flotte roser, et gavekort, penger og mange koselige hilsener på dagen min:) Tusen takk til dere alle!!

Vi har hatt visning av garnmysteriet vårt på strikkekafeen vår på Eide, der var det utrolig mange flotte resultater av disse her:
img0964

img0968

img0969

Vi har også vært på tur til Tustna og besøkt Kari og familien på hytta en liten tur i begynnelsen av pinsa. Et utrolig koselig sted som vi gjerne kommer tilbake til:) Der fikk vi oss en god latter! Jeg holder på å strikke denne
img1009

Jeg fikk ikke maskeantallet til å stemme med mønsteret, rekte opp 4 ganger i begynnelsen, og talte maskene.. tilslutt ble jeg så irritert at jeg la opp 2 masker mindre for å få mønsteret til å gå opp. Glad og fornøyd strikket jeg videre. og var kommet 1 cm fra der jeg skulle felle til ermhull. Kari tittet på den og vi slo fast at denne ble STOOOOOOOOOOOOOOR!! (Regner med at det kommer bilder av den i bloggen til Kari av resultatet som var etterhvert!!) Jeg var bekymret for at set så ut som jeg fikk for lite garn. Krise!! l Sikker på at maskeantallet stemte var jeg og, for jeg hadde jo talt over mange ganger. Kari tok en kontroll telling for meg, og det viste seg at jeg hadde 100!!!!!! masker for mye!! Går det virkelig an! Her har jeg sittet og strikket 46 cm med 100 masker for mye.. Det var bare en ting å gjøre, rekke opp. Så før jeg dro derfra fikk jeg dobbeltsjekket av Kari at maskeantallet stemte! Så nå er jeg godt igang med et nytt forsøk, med riktig antall. Kanskje blir den ferdig til ferien??
(gjett om jeg har fått høre det av gubben:))

Jeg har også lagt opp til denne (og jeg har dobbelt/trippel sjekket at maskeantallet stemmer:))
img1003
Det er en av garnpakkene du får kjøpt hos www.garntrollet.no

4 kommentarer

Niko

13.mai.2008 kl.11:00

Flotte jenter har du. Den pereeska kunne jeg også ha tenkt meg. Det var sikkert spennende og sammenligne garnmysteriet. Ha ei fin uke.

Kiwa

13.mai.2008 kl.19:23


mye på en oppdatering, men det jeg husker best er de 100 maskene for mye. Hvordan er det mulig da? *fnis* Gleder meg til å se den ferdig, for lekker er den!

Ha en riktig fin uke!

karna

13.mai.2008 kl.22:16

Det er jo på øynene en blir blind først vet du, jfr 100 for mye .-) Fortsatt god strikking, driver på jeg også

Ronille

15.mai.2008 kl.15:35

Heisann. Innom for å ønske deg ei fin 17.mai helg. Eg og mannen min reiser på hytta :)
Klem fra Ronille

Skriv en ny kommentar

hits