Åpent hus og strikkekafe hos Garntrollet!

Den 9.april hadde jeg åpent hus og strikkekafe hos Garntrollet. Siden vi holder på med forhandlinger av lokaler foregår aktivitetene hjemme hos oss inntil videre:) Her er det mulighet for å komme å se og kjøpe det vi til en hver tid har inne, og er det noe som mangler så skaffer vi det.

Varelageret og utvalget øker hele tiden.Og mye spennende er også på tur inn. Så her er det bare å følge med. Sjekk hjemmesiden og nettbutikken vår. Her vil vi fortløpende legge inn nyhetene etterhvert som de kommer inn.

Så jeg sendte ut flyers og mailer og spenningen var stor da dagen kom. Jeg hadde satt tiden fra 12 -20 og var kjempespent på hvor mange som dukket opp. Allerede litt over 12 kom de første, og de siste gikk litt før kl 21. Det var en vellykket dag, som jeg har planer om å gjenta flere ganger. Fikk spørsmål om dette var noe vi kom til å ha hver uke, men jeg skal prøve å få det til et par ganger i mnd til å begynne med:)

Følg med på hjemmesidene for vi legger det ut der neste gang og.

Her er noen bilder av utvalget som kundene fikk boltre seg i.

Trollgarn
img0850


På bordet her ligger Hifa Raggsokkegarn, Austermann Step, Opal Socken Zirckus, Opal regnskog, Evilla kunstgarn, Buttonmad knapper og strikkepinner, i bambus og metall.
img0851

Litt nærmere titt på varene:)
img0852

img0853

img0854

Her er der mer Evilla kunstgarn og  Evilla plategarn
img0855

Garnpakker
img0856

Pinny-gang og Veggie-gang
img0857

Du er hjertelig velkommen innom neste gang:) Ha en fortsatt vakker søndag!


Én kommentar

Karipia

16.apr.2008 kl.08:19

Her var det utrolig mye herlig garn. Jeg er glad du er her hos meg nå.....hihihi så jeg kan få kose litt med garnet. Klem

Skriv en ny kommentar

hits