Så var påsken over for denne gang.

Ja da var påsken slutt for i år. Som en gleder seg til noen dager med avslapping og kos, og gjerne litt turer både til fots og på ski.

Nero og jeg pakket bilen og kjørt opp til Oppdal fredag i palmehelga. Vi hadde fint vær første dagen, så kom SNØEN! Det lavet ned og vi trodde nesten at vi skulle snø inne:) Men det var et utrolig herlig vær å kose seg inne i med god samvittighet. Vi fikk oss noen gode turer ut, her var det bare på med varmedressen og tette alle åpninger snøen kunne lure seg inn i. Vi fikk iallefall en skikkelig snøpåske:)

På onsdag kom JM oppover etter jobb, og heldigvis så bedret været seg betraktelig. Han fikk prøvd slalomskiene i Vangsllia og hadde noen herlige dager der. Jeg storkoste meg med Nero ved campingvogna, og strikkepinnene gikk nesten varme.

Jeg fikk strikket  marssokkene. De er strikket i Austermann Step, ett av garnsortene som kommer inn i butikken vår, Garntrollet. Det var et aldeles nydelig garn, som inneholder Aloe Vera og Jojoba.

img0840

Jeg strikket meg også et Calorimetry, i Limbo Mexiko, farge Country Color, som du også finner i butikken.

Det ble strikket ferdig en ugle-jakke, men der kommer det bilde senere, har igjen å feste tråder å sy på øyne på uglene.

Ellers så har jeg meldt meg på flere alonger.. tradisjonstunikare9 Denne herligheten stod i Familien før påske, og Fjellrosa  har startet along inne på Hobbyboden med denne, og denne..

seterdaltq4Seterdalblonde. Denne skal jeg også være med på,
 
i tillegg til en along Mmmarianne har startet opp på Curve of Pursuit, et aldeles nydelig teppe:)

Og for ikke å glemme, så ble det produsert 37 fisker til fisketeppet mitt på 3 dager og et par timer.. Har fått montert de fleste nå. Det blir større for hver fisk:)
img0845

Her har dere noen stemningsbilder fra Oppdal i vinterskrud. Disse er tatt dagen før snøværet satte inn..
img0825

img0827

Én kommentar

toja

27.mar.2008 kl.13:08

Det virker som du har hatt en fin påske til tross for mye snø :)...også så mye haåndarbeide du har gjort da!

Skriv en ny kommentar

hits