Våre reiser

Her vil jeg legge ut litt fra våre små og store opplevelser i forbindelse med turer vi har hatt

image11

Peterskirken i Roma. Januar 2006

image12

Trevifontenen by night. Her er det mest romantiske stedet i verden for meg:) Min kjære fridde til meg her 20.jan 2006

image13

Disse rosene fikk jeg:)

image15

Collusseum. Her er det mye historie i ruinene.

01.08.07
Nå er vi tilbake fra tur til Danmark (Aalborg og Brønderslev). Vært nede på Sommercamp med Forever Living Products. Knallbra!!
Foreleserne var utrolig interssante å høre på, selv om noen dansker snakket litt fort og brukte tallbenevnelser som for meg var gresk.. men slik er det bare. Vi skal helt klart ned dit neste år igjen.
Vi bodde på hotell i Aalborg, hadde med oss de to minste jentene på 12 og 14. Deilig å komme til dekket bord. Å så mye god mat......... Bare kost oss.
Vi dro over til Sverige og Gøteborg den 29. Tok inn på Rica v Centralstasjonen.. Ikke visste vi at det lå rett over veien for togskinnene...føltes som vi lå og kjørte tog hele natten.. 

Vår første  bryllupsdag ble feiret der nede den 29.juli. Jan Magne og jentene hadde bestilt bord som overraskelse for meg. De hadde sett seg ut en restaurant først, som het Fontana de Trevi. (Hvis dere ser overfor så har det navnet en spesiell betydning for oss:))
 De gikk en halv time dit for så å oppdage at de var stengt på søndager..  Men tanken var utrolig søt! Så de ruslet samme vei tilbake..
Men vi fikk et nydelig måltid på Frati like ved hotellet.

Dagen etter satte vi kursen mot Norge og Sarpsborg. På turen dit måtte vi jo stoppe på Nordby, ved Svinesund. Kunne jo ikke kjøre hjem uten å fylt opp med litt snop. Litt snop ble såpass mye at jeg tror vi har helt til jul...

I Sarpsborg stoppet vi på Quality hotel og Resort, der ble badetøyet vått for første gang på turen.
Turen hjemover gikk fra Sarpsborg opp Gudbrandsdalen, og Romsdalen hjem til Molde.
Der møtte vi flyttebilen som skulle kjøre Benedikte's saker til Trondheim. Hun fikk nøklene til leiligheten sin igår og var i fyr og flamme og klar for utpakking av esker og sekker etter jobb.

Så dette er litt av hva vi har gjort på de siste dagene. Kommer tilbake med bilder når vi har fått de ut av kameraet:)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits