Tolleren vår

Her vil det etter hvert komme bilder og historier om det nyeste familiemedlemmet vårt, Nero, født 13.07.2007. Det er en Nova Scotia Duck Tolling Retriever. Han kommer hit til oss ca 4.september med fly fra Sandnes. Han kommer fra Red Toller's kennel, han er en av 9 søsken.

01.08.07
I dag fikk vi nytt bilde av Nero og søskenene hans, du verden som de har vokst siden de ble født. Håper ukene fram til vi har han her hos oss går fort:) Vi gleder oss så til å bli kjent med han.

18.08.07
Nå nærmer deg seg med stormskritt (heldigvis) dagen da Nero kommer. Litt over 2 uker til så skal han være på plass hos oss:) Innkjøpene har som smått begynnt, og i dag er det navneskilt til halsbåndet som står på lista (har en mistanke om at det kan bli med noe mer hjem fra dyrebutikken..) Vi har funnet ut hvilke bur vi skal ha til han, både til bilen og inne. Seng er og plukket ut. (Allerede kommet et par leker, og et lite halsbånd og lenke til å begynne med)  Mye som trengs til en slik krabat:)

Ha en fortsatt fin dag:)

20.08.07
I dag ble de noen av  innkjøpene til Nero skal komme gjort.  Vi har kjøpt bur til å ha inne, madrass til buret, mat -og vannskåler, sele og bånd, seng til å ha i stua:). Og så har vi fått tak i navneskilt :)
På lørdag fikk vi flere bilder av han og søskenene, og vi fikk bekreftet  at han kommer den 4.september. Det blir et spennende øyeblikk når vi skal hente han på Molde Lufthavn, Årø.

30.08.07
Ja nå er det ikke mange dagene igjen:) Alt er på plass, så nå er det bare for Nero å komme. Sommerfuglene øker i magen for hver dag!!  Gubben begynnte på dressurkurs på tirsdag, og han fløy høyt da han kom hjem. Siden dette var siste valpekurs for i år, måtte vi bare melde oss på. Ble anbefalt det og, å starte selv om Nero ikke er kommet enda. Han lurte litt på om han skulle teste klikkeren på meg når han kom hjem, men fant ut at jeg var nok blitt for gammel til å kunne dresseres:)

Igår lagde vi våre egne godbiter, som vi tørket i ovnen og puttet i porsjoner i fryseren. Det var fårepølse, grillpølser, fiskepudding og medisterkaker kuttet i bitte små terninge og blandet sammen. ( Noen som mener han kommer til å bli bortskjemt?? ;) )
Idag tenkte vi å tørke noe kyllingkjøtt på samme måte.

Imorgen får vi beskjed om hvilket fly han kommer med, om vi skal hente han på Årø eller om vi må ta turen til Ålesund. Kortere flytid for Nero dit, men litt mer tid i bil etterpå.

Ha en fortsatt fin dag, og bare følg med så kommer det mye mer her etterhvert:)

2 kommentarer

Solveig

23.jul.2007 kl.19:22

Hei.
Skal bli moro å se bilder av Nero. Har selv en toller på 3 år. Flotte hunder det.
Solveig

Solveig

23.jul.2007 kl.19:25

Hei.
Skal bli moro å se bilder av Nero. Har selv en Toller,flotte hunder det.
Solveig

Skriv en ny kommentar

hits